Пресс-релиз: С 7 по 9 апреля в выставочном центре Fotografiska в Таллинне пройдет минифестиваль «Рука об руку с украинцами»

1. апреля 2022

Pressiteade 
6.04.2022

7-9. aprillini toimub Fotografiska Tallinnas minifestival «Käsikäes Ukrainlastele». Ürituse ellukutsujaks on MTÜ Kâsikäes Ukrainlastele, mis on võtnud oma
südameasjaks põgenike, ennekõike emade ja laste aitamise, neile Eestist turvalise kodu leidmise. Seetõttu läheb kõigi kolme kontserdi piletitulu põgenike elujärje parandamiseks. 

Kolmel õhtul astuvad üles armastatud muusikud. 7. aprill Mari Jürjens ja Kristjan Üksküla ning Ott Lepland. 8. aprillil Anna Kaneelina ja Erki Pärnoja ning 9. aprillil Trad.Attack!. 

«Suur kummardus ja tänu kõikidele artistidele, et nad aitavad oma loominguga Ukraina põgenikke. Eraldi tänu ansamblile Trad.Attack!, kes laupäeval lavale astudes astub ühtlasi üle oma lubadusest esineda sel aastal Eesti fännidele vaid ühe korra!» ütleb minifestivali ellukutsuja Elina Purde.

Minifestivali korraldaja MTÜ Käsikäes Ukrainlastele tuuma moodustavad kõik praktiseerivad või potentsiaalsed vabatahtlikud, kes on aidanud või saavad aidata põgenikke, et leida neile majutust. Siin on olulised nii eraisikud kui ettevõtted. Teretulnud on igasugune abi – toetada saab nii nõu kui ka jõuga, olgu selleks raha, ideed, teod, ruumid või oskused. Vaja läheb nii kuldseid südameid kui ka kuldseid käsi.

Täpne ajakava: 

7. aprill kell 20 Mari Jürjens ja Kristjan Üksküla ning Ott Lepland
8. aprill kell 20 Anna Kaneelina ja Erki Pärnoja
9. aprill kell 20 Trad.Attack!

Rohkem infot:
https://www.facebook.com/handsforukraine

Share This